Nepomucký trojúhelník

Toto je staré diskusní fórum, bez možnosti přidávat příspěvky. Od 01.01.2018 najdete nové diskusní fórum na adrese http://diskuzni-forum.nepomuk.cz/.
Obecná diskuse o městě Nepomuk http://old.nepomuk.eu a dění v něm i blízkém okolí.
Pravidla fóra
Toto je staré diskusní fórum, bez možnosti přidávat příspěvky. Od 01.01.2018 najdete nové diskusní fórum na adrese http://diskuzni-forum.nepomuk.cz/.

Dodržuje Kodex diskutéra http://muj.idnes.cz/dukaty_info.asp?y=s ... kutera.htm. Porušení těchto zásad může mít za následek smazání příspěvku bez předchozího upozornění.

Přihlédněte, prosím, také k Desateru zásad etické a účinné diskuze http://www.agora-praha.cz/page-57/desat ... ne-diskuze.

Chcete upozornit na závadu na veřejném osvětlení, nepořádek na ulici, nedostatky v zimní údržbě atp.? Obraťte se rovnou na technické služby města Nepomuku – e-mail: info.ts@urad-nepomuk.cz, tel.: 606 064 933.
Přicházíte s jiným konkrétním nápadem, připomínkou, věcnou kritikou? Sdělte svůj podnět přímo městskému úřadu! E-mail: posta@urad-nepomuk.cz, tel.: 371 519 711. Děkuje Vám za Váš zájem o naše město!

Nebo použijte Obrázek
Zamčeno
Já a My

Re: Nepomucký trojúhelník

Příspěvek od Já a My » 03 srp 2015 17:30

Ať si každý inhaluje, nebo poslouchá co chce ale ať to nevnucuje, neobtěžuje a neomezuje tím ostatní. Chudáci lidi v Chicagu, tam už jsou na úrovni robotů Bohužel .......

Já a My

Příspěvek od Já a My » 03 srp 2015 17:36

Novou trať proč by měli navrhovat ti, kteří ji prostě jen odmítají přímo doma v bezprostřední blízkosti?? Snad jen radu: Někde tam si najděte "píseček na bábovičky", kde nebudete obtěžovat a kde se budete moct vyblbnout, když už musíte právě takhle. Někdo má rád holky,jiný vdolky. Tak se scházejte každý na svém písečku a bude klid pro všechny.

Mirda

Příspěvek od Mirda » 04 srp 2015 14:50

Zdravím, čtu si tuto diskuzi a mám smíšené pocity, tak si dovolím něco doplnit.. Vy, co jste reagovali dosti negativně proti trojúhelníku, přijde mi to přehnané. Ano, nesouhlasit je právo každého, ale chtělo by to trochu důstojnosti a "nekydat" hnůj a šlehat blesky. Trojúhelník je léta navštěvován mnoha lidmi a z toho těží místní provozovatelé hospod, muzeum pana Kroupy, kostel a celkově město, protože většina lidí si jej přeci jen při té příležitosti prohlédne.. A co jste dokázali Vy pro Nepomuk???? Je to akce, která je dosti živá, je však kontrastem ostatním akcím, jako jsou desítky vernisáží, koncertů barokní hudby a akcím vázajícím se k historii, které se stále opakují - nic nového nikdo nevymyslel. Nezlobte se, ale vše je otázkou kompromisu. V neposlední řadě si všimněte, kolik "Nepomuckých" se účastní veškerých akcí..
Je to smutné...

Já a My

Příspěvek od Já a My » 04 srp 2015 19:41

Takže kolem dokola. Mirda a Jirda: Vaše kritika, že se vše opakuje kolem dokola - tedy kulturní akce, a ten trojúhelník nee? Nejen že se opakuje každý rok, ale stále kolem dokola se opakuje kravál a smrad - stále stejně dokola dva dny bez přestání. Nepomuku nepřidá nic, naopak většina lidí z Nepomuku prchá, jelikož se do typu města, jako je Nepomuk vůbec nehodí ( narozdíl od kultury.) Když nebyla na místě konání žádná zástavba, prostě se konal "za městem", tak ať s prominutím táhne smrdět zase někam za město, kam patří.

Pepa

Příspěvek od Pepa » 04 srp 2015 21:57

Nebydlím v Nepomuku dlouho (bohužel přímo uprostřed trojúhelníku), ale pořádání této akce mne doslova šokovalo. Na dva dny uvěznit asi polovinu města uprostřed kraválu a smradu, to je opravdu výraz arogance a bezohlednosti vůči spoluobčanům od skupinky motoristických nadšenců. Argumentace pana ředitele závodu, jako že jsou zdejší závody rarita, již je třeba uchovat, že skoro nikde se takovéhle závody nepořádají mne skoro srazily ze židle: No pochopitelně! Jen málokde jsou tak blbí, aby si takovýto bor*el přitáhli doprostřed města! Bydlel jsem dlouhá léta při trati Lochotínského okruhu (Plzeň), který byl s dlouhou tradicí myslím mnohem slavnější než zdejší. No a začalo se stavět severní předměstí a závody prostě skončily, staly se neúnosnými. Jaká podobnost s Nepomukem.....tedy až na ten výsledek. Když koukám na trať závodu s nekvalitním povrchem na vozovce, směšnými pytlíky slámy kolem masivních stožárů el. vedení (Kolik můžou jet max. třeba sajdkáry? tipuji přes 200km/h) tak vidím, že je tenhle závod v dnešní podobě skutečně jaksi mimo mísu. Bohužel jeho podpora ze strany vedení města bude zřejmě masivní, neb (jak se sami přiznali) pan starosta i pan místostarosta byli aktivními účastníky letošního ročníku. Takže tipuji, že i přes značný odpor občanů má závod pro toto volební období minimálně budoucnost zajištěnu. Jen doufám, že to nedopadne tak, že třeba příště nějaký šílenec nevletí do přihlížejících a nevezme s sebou někoho a nebo nedej bože nějaké děcko. Pak by se nejspíš příslušným lidem rozsvítilo a pochopili by, že tato trať kromě obtěžování občanů je také extrémě nebezpečná. O tom svědčí třeba pomníček, kolem nějž často chodím.

B-b

Příspěvek od B-b » 04 srp 2015 23:12

Tak nás b*bce nech být a zase se odstěhuj,Pepo.

Pepa

Příspěvek od Pepa » 05 srp 2015 07:36

Pane B-b, stačí jediný pohled na výsledky ankety, aby bylo jasné, kdo by se měl s tím smradem a hlukem odstěhovat. Kdo to nechápe pak sám sebe výstižně nazval b*bcem.

občánek

Příspěvek od občánek » 05 srp 2015 08:51

Takže nejsem motorkář ani žádnou motorku nevlastním , bydlím taky Na vinici a stejnak jsem PRO. A když mám klíče od bytu tak se do něj dostanu i když se jezdí trojuhelník takže nechápu nějaký výlet 30km. Pro Pepu to že někdo dřepí v neděli na zadku a mačká pořád NE svěčí o tom jak hodně se nudí a pokud máš zájem těch 100 hlasů tě tam klidně naklikám zase pro ANO.

Mirda

Příspěvek od Mirda » 05 srp 2015 09:58

Zdravím ještě jednou, chtěl bych reagovat na diskutujícího "Já a my".
Je vidět, že vůbec nechápete význam slova kompromis. Ano akce kulturní se opakují, stejně tak i "Trojúhelník" - proč ne - respektujme vše (od vernisáží umělců - které mě a mnoho další vůbec nezajímají, ale klobouk dolů před jejich prací - uznání pro ně mám, až pro zmiňovaný "Trojúhelník". Co je za omezení při trojúhelníku?? - že nedokážete zajet autem až do vchodu?, že v 9 hodin ráno nemůžete spát?? Nezlobte se - tohle nejsou argumenty dospělého člověka. Porovnejte to s ohňostroji na náměstí - zakázal je někdo? a jsou několikrát do roka. Co mají říkat ti, co bydlí v Luční ulici a v Plzeňské, kde denně hlučí kamiony, motorky.. Nu a o zápachu nemluvme - toho je tak málo, že než to dojde do některé bytovky, tak to dřív usnete v tom "randálu"..
A prosím tento web není o hulvátství, ale o vyjádření názoru pro každého. Děkuji

Zamčeno