chodník u školky

Toto je staré diskusní fórum, bez možnosti přidávat příspěvky. Od 01.01.2018 najdete nové diskusní fórum na adrese http://diskuzni-forum.nepomuk.cz/.
Obecná diskuse o městě Nepomuk http://old.nepomuk.eu a dění v něm i blízkém okolí.
Pravidla fóra
Toto je staré diskusní fórum, bez možnosti přidávat příspěvky. Od 01.01.2018 najdete nové diskusní fórum na adrese http://diskuzni-forum.nepomuk.cz/.

Dodržuje Kodex diskutéra http://muj.idnes.cz/dukaty_info.asp?y=s ... kutera.htm. Porušení těchto zásad může mít za následek smazání příspěvku bez předchozího upozornění.

Přihlédněte, prosím, také k Desateru zásad etické a účinné diskuze http://www.agora-praha.cz/page-57/desat ... ne-diskuze.

Chcete upozornit na závadu na veřejném osvětlení, nepořádek na ulici, nedostatky v zimní údržbě atp.? Obraťte se rovnou na technické služby města Nepomuku – e-mail: info.ts@urad-nepomuk.cz, tel.: 606 064 933.
Přicházíte s jiným konkrétním nápadem, připomínkou, věcnou kritikou? Sdělte svůj podnět přímo městskému úřadu! E-mail: posta@urad-nepomuk.cz, tel.: 371 519 711. Děkuje Vám za Váš zájem o naše město!

Nebo použijte Obrázek
Jana

chodník u školky

Příspěvek od Jana » 09 bře 2017 21:59

Bydlím zde 20 let a celou dobu přemýšlím,jestli město někdy počítá s chodníkem okolo školky. Myslím, že asi plánuje nové oplocení a chodník by se hodil místo prošlapané cesty a byl by maximálně využívaný.

Semerád

Re: chodník u školky

Příspěvek od Semerád » 10 bře 2017 09:56

Dobrý den, rozhodně by se chodník třeba i s osvětlením kolem školky uplatnil, chodí tudy hodně lidí a po dešti je tam bahno a projít tam i s dětmi je děs. Když už jsme u těch chodníků, bylo by fajn, kdyby město nechalo prodloužit chodník při hlavní silnici od unibricku směrem k normě, tam je to taky samé bahno. Na zastávku na náměstí už se asi nemá cenu někoho ptát, odpovědi jsem se stejně nedočkal a další zima bez zastávky už pomalu končí... Nikdy by mě nenapadlo, že jedna zastávka dá tolik práce, předpokládám že spíše administrativní než samotné výrobní :) Semerád

obcan

Re: chodník u školky

Příspěvek od obcan » 10 bře 2017 10:07

urcite by se tam chodnik hodil. ale pocitejte s nim az tak za 5 nebo 10 let kdyz blba autobusova zastavka trva postavit tak dlouho......

Krk

Re: chodník u školky

Příspěvek od Krk » 14 bře 2017 22:43

Pokud mne paměť neklame, tak tady před časem p. Kroupa sliboval (dokonce s nákresem), že se udělají parkovací místa (sedm či devět?) u brány školky a nad tím se také jaksi zavřela voda. Slibů mnoho, výsledky skoro žádné, hlavně že se široce debatuje nad plechovým svatým u kruháče... to Nepomucké trápí nejvíc.... :(

Jana

Re: chodník u školky

Příspěvek od Jana » 15 bře 2017 14:37

S tím musím souhlasit, dodnes se divím, že se v křížovatce u školky nestalo žádné neštěsí, takže parkovací místa ochrání i dětičky a chodník pro lepší chození jak občanů, tak maminek s dětičkami.

plány

Re: chodník u školky

Příspěvek od plány » 15 bře 2017 16:17

No oni už vyhodily desítky tísíc za projetky a studie, ale nic se neděje.

Marie

Re: chodník u školky

Příspěvek od Marie » 16 bře 2017 08:40

Pokud mě paměť nekalme, chodník vedle MŠ měl být už kdysi dávno. Ale postavili se proti tomu obyvatelé sousední bytovky. Tak z něho sešlo. Chodí se dál, ale v bahně!
Parkování je opravdu kritické! Opět do toho mluví obyvatelé sousedního bytového domu!

parkoviště

Re: chodník u školky

Příspěvek od parkoviště » 17 bře 2017 21:37

Ve školce jsou rodiče žádáni o vyjádření ke dvěma variantám ohledně parkování. Vybírá se z varianty, kdy parkoviště bude před sousední bytvkou a před školkou se parkovat nebude. A z varianty, kdy parkoviště bude sousedit se školkou cca v místech, kde se parkovalo při zateplování MŠ. Vznikne tam asi jen 6 parkovacích míst. Kdo bude mít konečné slovo, to nebylo řečeno. Jen pochybuji, že rodiče budou chtít chodit od vedlejší bytovky a že obyvatelům tohoto domu nebude vadit zvýšený pohyb aut a lidí na jejich "nádvoří", když jim tedy vadil i chodník za domem.

Jana

Re: chodník u školky

Příspěvek od Jana » 02 pro 2017 22:03

Tak máme čas plnění přání a tak se znovu ptám, jestli bude postaven onen chodník vedle školky. Bláto se roztahuje po trávníku, lidé stejně jinudy chodit nebudou, ať cestou do města nebo maminky do školky z druhé strany, kde není vstup do školky. To dá opravdu tolik práce a schvalování vyhotovit projekt a položit pár metrů dlažby? Děkuji za odpověď.

Krk

Re: chodník u školky

Příspěvek od Krk » 04 pro 2017 21:45

Otevřené Hledí nemá na váš nablblej chodník čas, řeší buzerační radary, ovčani se klidně mohou brodit bahnem dál....

Zamčeno

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 12 hostů