Odstupné

Toto je staré diskusní fórum, bez možnosti přidávat příspěvky. Od 01.01.2018 najdete nové diskusní fórum na adrese http://diskuzni-forum.nepomuk.cz/.
Obecná diskuse o městě Nepomuk http://old.nepomuk.eu a dění v něm i blízkém okolí.
Pravidla fóra
Toto je staré diskusní fórum, bez možnosti přidávat příspěvky. Od 01.01.2018 najdete nové diskusní fórum na adrese http://diskuzni-forum.nepomuk.cz/.

Dodržuje Kodex diskutéra http://muj.idnes.cz/dukaty_info.asp?y=s ... kutera.htm. Porušení těchto zásad může mít za následek smazání příspěvku bez předchozího upozornění.

Přihlédněte, prosím, také k Desateru zásad etické a účinné diskuze http://www.agora-praha.cz/page-57/desat ... ne-diskuze.

Chcete upozornit na závadu na veřejném osvětlení, nepořádek na ulici, nedostatky v zimní údržbě atp.? Obraťte se rovnou na technické služby města Nepomuku – e-mail: info.ts@urad-nepomuk.cz, tel.: 606 064 933.
Přicházíte s jiným konkrétním nápadem, připomínkou, věcnou kritikou? Sdělte svůj podnět přímo městskému úřadu! E-mail: posta@urad-nepomuk.cz, tel.: 371 519 711. Děkuje Vám za Váš zájem o naše město!

Nebo použijte Obrázek
gogol

Re: Odstupné

Příspěvek od gogol » 02 zář 2017 21:19

Obávám se, že nejde o vlaštovky....ale o jiřičky....

občan Karel

Re: Odstupné

Příspěvek od občan Karel » 03 zář 2017 17:47

Jde jednoznačně o jiřičky.Aby si nezakládali hnízda v rozích staveb, stačí tento horní roh natřít hladkým ( latexovým ) nátěrem v šířce alespoň 20 x 20 cm a je vystaráno. Zdravím

Odstupné

Re: Odstupné

Příspěvek od Odstupné » 04 zář 2017 16:55

Je to tak píše:
24 srp 2017 13:18
Pacta sunt servanda (smlouvy se mají dodržovat), a to i v případech, kdy je to pro někte­rou ze smluvních stran nevýhodné, tak praví Ústavní soud ČR!

Ústavní soud ve své rozhodovací praxi opakovaně připomíná fundamentální význam zásady "pacta sunt servanda" (smlouvy se mají dodržovat), respektive zásady autonomie vůle v soukromoprávních vztazích. Tato zásada se řadí mezi základní přirozenoprávní normy a je též součásti ústavního principu právní jistoty a ochrany důvěry účastníků právních vztahů v právo, jež náleží mezi základní znaky právního státu.
Dobrý den.

Smouvy se mají dodržovat. S tím souhlasím! Ale jako celek, né jen části, které se dodržet chtějí. Např. nakládat se sveřeným majetkem jako správný hospodář, atd. Tedy město mělo v této věci postupovat rozhodně jinak a ne vyplatit 1.3 milionu a pak zjišťovat jak v hrozném stavu se objekt nachází či platit za odstranění černé stavby.

Ale to je asi jedno. Když ty peníze jsou .....

f holub

Re: Odstupné

Příspěvek od f holub » 05 zář 2017 07:46

Dobrý den ,
myslím si ,že vám je zbytečné jakkoliv oponovat,jen tak mimochodem už jste byl na radnici.

Galama

Re: Odstupné

Příspěvek od Galama » 24 říj 2017 11:17

Aby si na to odškodnění ještě nemuseli vzít nebankovní půjčku pro každého. :D

Zamčeno

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host