Radar

Toto je staré diskusní fórum, bez možnosti přidávat příspěvky. Od 01.01.2018 najdete nové diskusní fórum na adrese http://diskuzni-forum.nepomuk.cz/.
Obecná diskuse o městě Nepomuk http://old.nepomuk.eu a dění v něm i blízkém okolí.
Pravidla fóra
Toto je staré diskusní fórum, bez možnosti přidávat příspěvky. Od 01.01.2018 najdete nové diskusní fórum na adrese http://diskuzni-forum.nepomuk.cz/.

Dodržuje Kodex diskutéra http://muj.idnes.cz/dukaty_info.asp?y=s ... kutera.htm. Porušení těchto zásad může mít za následek smazání příspěvku bez předchozího upozornění.

Přihlédněte, prosím, také k Desateru zásad etické a účinné diskuze http://www.agora-praha.cz/page-57/desat ... ne-diskuze.

Chcete upozornit na závadu na veřejném osvětlení, nepořádek na ulici, nedostatky v zimní údržbě atp.? Obraťte se rovnou na technické služby města Nepomuku – e-mail: info.ts@urad-nepomuk.cz, tel.: 606 064 933.
Přicházíte s jiným konkrétním nápadem, připomínkou, věcnou kritikou? Sdělte svůj podnět přímo městskému úřadu! E-mail: posta@urad-nepomuk.cz, tel.: 371 519 711. Děkuje Vám za Váš zájem o naše město!

Nebo použijte Obrázek
Nos

Re: Radar

Příspěvek od Nos » 20 lis 2017 16:46

Zajimavy prispevek. Pravdivy prispevek. Nad tim se stejne nikdo nezamysli. Na zastupitelstvu se zase hodinu budou resit nesmysli typu vitezny oblouk na kruhaci u benziny atd atd.

Pan starosta ma zrejme sluzebni vuz u ktereho nejaky ten vymol a diru neresi.....

Elektromobil

Re: Radar

Příspěvek od Elektromobil » 20 lis 2017 23:03

Tak pan starosta se stará. Jen si marně lámu hlavu o co? Za ty tři roky toho moc neukázal a již se mu to krátí. Tak si říkám jestli ten svůj članek v NN o tom, že by chtěl znovu kandidovat, myslel vážně nebo zda to byl jen vtip?!

K radaru. To starostu trápit nemusí. On jezdí po loukách a tam žádný radar není. Jen by si měl dávat pozor na ten alkohol. Volby se blíží a v Nepomuku je taková tradice, že vždy před volbama nějaký "šťoural" bere spravedlnost do svých rukou.

Ale třeba se pan starosta poučil a k tomu novému autu si přidá i řidiče. Ikdyž po Nepomuku by mohl chodit i pěšky, protože to elektro autíčko za 800 tisíc stejně za Nepomuk nedojede :). A to se vyplatí.

svec jiri

Re: Radar

Příspěvek od svec jiri » 21 lis 2017 08:37

Dobrý den, pro vysvětlení různých informací typu " jpp" k novému systému měření rychlosti na komunikaci I/20 je připraven
článek v prosincových NN. Švec Jiří.

Blanka

Re: Radar

Příspěvek od Blanka » 21 lis 2017 14:35

koukal jsem na 2 sloupy v Nepomuku u místa původního radaru a pod hasičskou stanicí. Jestli se bude jako průjezdný měřit tento úsek, tak tam asi moc lidí rychle nejezdí (esíčko do kopce od rybníka nahoru) a investice do radarů mi přijde zbytečná... měřit by se měl třeba celý úsek až ke kruháči... Igor

Krk

Re: Radar

Příspěvek od Krk » 21 lis 2017 15:33

Pan starosta má jedinečnou vlastnost, že každá jeho odpověď je vlastně neodpověď. To samé bylo před měsícem při otázce na osud Šumavanu: Jak "vysvětlení" v NN dopadlo si každý může dohledat. Je-li článek již dnes připraven, tak je asi hrozně velká práce příslušnou pasáž skopírovat sem jako odpověď. Místo toho napíše cosi ve stylu: Nepomučáci neotravujte, počkejte si čtrnáct dní a pak stejně nic pořádně nedozvíte.
No a volby, to mám jasno. J.Š. jsem v těch minulých nevolil a pro ty příští určitě nehrozí, že by dostal můj hlas. Opravdu toho udělal pro město velmi málo, ani to "odkryté hledí" mu nepomohlo.

Zvědavec

Re: Radar

Příspěvek od Zvědavec » 21 lis 2017 16:24

Koukám, že kdyby neměl pan starosta noviny, nic by jsme se nedozvěděli. Když už jsme u novin. Je zarážející, že v rozhovorech jsou respondenti stále stejní. Tak buďto se jiní nechtějí těchto rozhovorů účadtnit nebo je redakce neoslovuje.

Tak si počkáme ještě 14 dnů na NN :).

Zvědavec

Semerád

Re: Radar

Příspěvek od Semerád » 23 lis 2017 16:38

Dobrý den, já myslím, že měření rychlosti ve městě je určitě dobře, zvlášť když peníze za přestupky půjdou do městské kasy, které se pak můžou využít na opravu i výše zmíněných úseků. Jen zvolené úseky mi úplně rozumné nepřijdou. V esíčku kolem Přesanického náměstí se rychleji než 50 stejně nedá, tento úsek mohl začínat již u "staré benziny" a co se týče Nádražní, tak začátek by než u kruhového objezdu, kde stejně nikdo rychle nepojede, měl začínat až někde za odbočkou na bazény a končit na úrovni polikliniky, protože kdo odbočí k poliklinice a do bytovek Na Vinici, může úsekem projet klidně 100... Semerád

Divitel

Re: Radar

Příspěvek od Divitel » 28 lis 2017 18:32

Dobrý den, to je dobře, že se budou pokutovat neukáznění řidiči ! Ale, že v tomto úseku na proti faře je propadlý kanál možná více jak 2 měsíce, to nikoho nějak zvlášť netrápí... To s tím někdo nemůže něco udělat ???

kanál

Re: Radar

Příspěvek od kanál » 28 lis 2017 19:39

Kanál je přece v pohodě ne? Kolem jsou značky tak je vyřešeno.

Krk

Re: Radar

Příspěvek od Krk » 28 lis 2017 21:53

Ten kanál je krásná vizitka naší radnice - anebo že by to byla připravená ústupová cesta pro radničníky, kdyby něco? :lol:

Zamčeno

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 hostů