Web města

Toto je staré diskusní fórum, bez možnosti přidávat příspěvky. Od 01.01.2018 najdete nové diskusní fórum na adrese http://diskuzni-forum.nepomuk.cz/.
Obecná diskuse o městě Nepomuk http://old.nepomuk.eu a dění v něm i blízkém okolí.
Pravidla fóra
Toto je staré diskusní fórum, bez možnosti přidávat příspěvky. Od 01.01.2018 najdete nové diskusní fórum na adrese http://diskuzni-forum.nepomuk.cz/.

Dodržuje Kodex diskutéra http://muj.idnes.cz/dukaty_info.asp?y=s ... kutera.htm. Porušení těchto zásad může mít za následek smazání příspěvku bez předchozího upozornění.

Přihlédněte, prosím, také k Desateru zásad etické a účinné diskuze http://www.agora-praha.cz/page-57/desat ... ne-diskuze.

Chcete upozornit na závadu na veřejném osvětlení, nepořádek na ulici, nedostatky v zimní údržbě atp.? Obraťte se rovnou na technické služby města Nepomuku – e-mail: info.ts@urad-nepomuk.cz, tel.: 606 064 933.
Přicházíte s jiným konkrétním nápadem, připomínkou, věcnou kritikou? Sdělte svůj podnět přímo městskému úřadu! E-mail: posta@urad-nepomuk.cz, tel.: 371 519 711. Děkuje Vám za Váš zájem o naše město!

Nebo použijte Obrázek
veb

Re: Web města

Příspěvek od veb » 09 úno 2017 16:18

Nebylo správné odříznout Jirku Berouška, proto kritické reakce na new web. Jak má živit rodinu? Přišel o firmy, noviny, web, v létě o kabelovku.
Odkazy fungují, kritici si vymýšlejí. Web je boží, na mobilu funguje sqvěle. Cena plně odpovídá kvalitě, byl na tom rok práce.
Je ale hezké, že má Jirka zastání u kamarádů. Proč už nedělá ani plniče webu, na základě čeho to dostal jakýsi pan Anton z Prahy, mmm? Nový web by na vlastním kvalitním redakčním systému Jirka vytvořit nezvládl, ale plniče mohl dělat dál. Nechcete si raději udělat pořádek nejprve u svých podřízených a vyměnit třeba ty uspávačky hadů? :roll:

Zdeněk

Re: Web města

Příspěvek od Zdeněk » 09 úno 2017 16:30

Mně na novém webu vadí barevné provedení - nějak nerozumím tomu, jakou spojitost mají zvolené barvy s Nepomukem a možná i právě zvolené barvy dělají web méně přehledným.

Myslím si totiž, že úvodní stránka je docela nepřehledná. Byl jsem zvyklý přijít na web a v podstatě "jedním okem" zhlédnout nové články a případně pak pokračovat přes odkazy. Takto "mrknout" na web už nejde - polovinu stránky zabíré zlaté okno s rotujícími upoutávkami na novinky. Pro mě je nevýhodou, že musím prokliknout další zrovna nezobrazené novinky nebo počkat.... Ostatní odkazy začínají v dolní polovině obrazovky a musím už rolovat dolů. Příkladem nepřehlednosti je třeba odkaz na diskusní fórum - docela na úvodní stránce zaniká a odkaz jsem prvně našel až přes hledání textu "diskusní forum". Uvítal bych na úvodní stránce odkaz na teploměr/kameru. Web vypadá moderněji, ale původní web byl pro mě přehlednější.

Jinak oceňuju přizpůsobení webu mobilním zařízením. Tam je to podstatné zlepšení.

Tolik moje subjektivní hodnocení nového webu.

Zdeněk

Re: Web města

Příspěvek od Zdeněk » 09 úno 2017 16:49

A rozdělení na "občan" a "turista" se mně taky líbí... To jen pro úplnost.

Uživatelský avatar
Pavel Kroupa
Příspěvky: 152
Registrován: 17 lis 2014 12:38
Bydliště: Nepomuk
Kontaktovat uživatele:

Re: Web města

Příspěvek od Pavel Kroupa » 10 úno 2017 09:35

Dobrý den,
díky za věcné komentáře. Pokusím se zodpovědět vznesené otázky:
Použité barvy vycházejí z městského znaku, respektive vlajky - bílá, modrá a zlatá. Konkrétní odstíny, které mají mít "modernější" vyznění, byly zvoleny webdesignéry, projednány na redakční radě i kulturní komisi a schváleny redakcí.
Odkaz na webkamery byl přidán dolů do patičky.
Troufám si tvrdit, že nový web je výsledku přehlednější, neboť došlo k rozdělení informací, které byly dříve všechny v aktualitách, do několika bloků (na hlavní zprávy, další zprávy, kalendář kulturních akcí a kalendář jednání orgánů samosprávy). Je to o zvyku.
Pan Miroslav Anton není z Prahy, ale z Vrčeně, respektive z Plzně. Jde o bývalého šéfredaktora Českého rozhlasu Plzeň, od r. 2015 předsedu redakční rady sdělovacích prostředků našeho města a nově též redaktora měsíčníku Plzeňský kraj (měl by realizovat změnu tohoto promoplátku v normální časopis). Jako redaktor webu byl vybrán, protože by neměl být "plničem", ale skutečným redaktorem, stejně jako Pavel Motejzík není jen "plničem" Nepomuckých novin, ale píše vlastní články, edituje dodané příspěvky atd.
Cílem všech změn je, aby web nepomuk.cz nejen dobře vypadal, ale byl i plný užitečných, aktuálních a čtivých informací.

Vladimir

Re: Web města

Příspěvek od Vladimir » 24 úno 2017 19:56

Oproti minulemu Webu se mi zda tento byti ponekud neprehlednym.

aktualizace

Re: Web města

Příspěvek od aktualizace » 30 lis 2017 14:03

dobrý den
dotaz na p. Kroupu který za starého vedení neustále "držkoval" že nejsou zápisy na www stránkách. Kde jsou aktualni zápisy z rady??? Vidím jen měsíc a půl staré.

Uživatelský avatar
Pavel Kroupa
Příspěvky: 152
Registrován: 17 lis 2014 12:38
Bydliště: Nepomuk
Kontaktovat uživatele:

Re: Web města

Příspěvek od Pavel Kroupa » 06 pro 2017 10:49

Dobrý den,
já jsem alespoň "držkoval" veřejně, pod svým jménem.
Ale máte pravdu, dokumenty jsou zveřejňovány pomaleji, než by bylo vhodné. Mimochodem na webu nejsou zápisy z rady, ale jen usnesení. Zveřejňování zápisů se nám bohužel nepodařilo zatím prosadit.

aktualizace

Re: Web města

Příspěvek od aktualizace » 07 pro 2017 17:49

Děkuji za odpověd. Je hezké že přiznáte že to není dobře, ale kdo za to může?? A náprava?

Krtek

Re: Web města

Příspěvek od Krtek » 26 pro 2017 23:20

Díky za "vytrhání plevele" kterej sem přiletěl odněkud z Asie v podobě tisíců příspěvků složených z "rozsypanýho čaje". Spameři a hackeři všech zemí světa bojte se a vyližte si ...

Zamčeno

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 6 hostů