Rušení nočního klidu

Toto je staré diskusní fórum, bez možnosti přidávat příspěvky. Od 01.01.2018 najdete nové diskusní fórum na adrese http://diskuzni-forum.nepomuk.cz/.
Obecná diskuse o městě Nepomuk http://old.nepomuk.eu a dění v něm i blízkém okolí.
Pravidla fóra
Toto je staré diskusní fórum, bez možnosti přidávat příspěvky. Od 01.01.2018 najdete nové diskusní fórum na adrese http://diskuzni-forum.nepomuk.cz/.

Dodržuje Kodex diskutéra http://muj.idnes.cz/dukaty_info.asp?y=s ... kutera.htm. Porušení těchto zásad může mít za následek smazání příspěvku bez předchozího upozornění.

Přihlédněte, prosím, také k Desateru zásad etické a účinné diskuze http://www.agora-praha.cz/page-57/desat ... ne-diskuze.

Chcete upozornit na závadu na veřejném osvětlení, nepořádek na ulici, nedostatky v zimní údržbě atp.? Obraťte se rovnou na technické služby města Nepomuku – e-mail: info.ts@urad-nepomuk.cz, tel.: 606 064 933.
Přicházíte s jiným konkrétním nápadem, připomínkou, věcnou kritikou? Sdělte svůj podnět přímo městskému úřadu! E-mail: posta@urad-nepomuk.cz, tel.: 371 519 711. Děkuje Vám za Váš zájem o naše město!

Nebo použijte Obrázek
Uživatelský avatar
Pavel Kroupa
Příspěvky: 152
Registrován: 17 lis 2014 12:38
Bydliště: Nepomuk
Kontaktovat uživatele:

Re: Rušení nočního klidu

Příspěvek od Pavel Kroupa » 20 úno 2016 18:30

Dobrý den,
internetová anketa není bohužel referendem ani relevantním průzkumem veřejného mínění. Už jen proto, že pro středně pokročilého uživatele nepředstavuje velký problém obejít ochranu před opakovaným hlasováním.
A jsou zde i další problematické otázky, ale ta výše zmíněná bohatě stačí, abychom anketu brali spíše jen jako určitou společenskou hru.
Nechte tedy, prosím, radní a zastupitele rozhodovat dle jejich vědomí a svědomí - a pokud se Vám jejich názor nelíbí, tak je nevolte.

Miluška

Re: Rušení nočního klidu

Příspěvek od Miluška » 22 úno 2016 10:01

Dobrý den,
někdy se nestačím divit, co všechno Nepomuckým občanům vadí!

Mně osobně nevadí ohňostroje mimo Silvestra, ráda se na ně podívám, pokud jsem vzhůru a pokud zrovna spím, tak prostě spím, a že by mně to vadilo? Nevadí, a to žiji u Sokolovny.
Pokud je ohňostroj předem nahlášený, tak nevidím důvod se v tom "rýpat". V opačném případě ano, to bych pokutovala.

Občan

Re: Rušení nočního klidu

Příspěvek od Občan » 22 úno 2016 13:56

Nepomučtí občané mající zájem a přehled o kulturním a jiném dění jistě ví, že součástí každoročně konaného plesu společnosti KLAUS Timber a.s. je půlnoční ohňostroj. Jak již bylo uvedeno shora, pořadatel plesu předem požádal o schválení, a následně byl ohňostroj radou schválen. Pro příště (doufám, že tak stane, mám rád barevnou denní i noční oblohu) je třeba ohňostroj vytroubit do světa..., aby stěžovatelé mohli příp. opustit město předem jako při Nepomuckém trojúhelníku apod.

Toť vše a ohňostrojům zdar!

Občan

Machková

Re: Rušení nočního klidu

Příspěvek od Machková » 05 bře 2016 09:39

Také bych uvítala vědět předem, kdy u Švejka budou střílet. Jako sousedka s dítětem a se psi toleruji jejich noční žranice, ale ohňostroje jsou vždy překvapením. :roll:

Zamčeno

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 hostů