Anketa
Pravidla fóra
Toto je staré diskusní fórum, bez možnosti přidávat příspěvky. Od 01.01.2018 najdete nové diskusní fórum na adrese http://diskuzni-forum.nepomuk.cz/.
Dodržuje Kodex diskutéra http://muj.idnes.cz/dukaty_info.asp?y=s ... kutera.htm. Porušení těchto zásad může mít za následek smazání příspěvku bez předchozího upozornění.
Přihlédněte, prosím, také k Desateru zásad etické a účinné diskuze http://www.agora-praha.cz/page-57/desat ... ne-diskuze.
Chcete upozornit na závadu na veřejném osvětlení, nepořádek na ulici, nedostatky v zimní údržbě atp.? Obraťte se rovnou na technické služby města Nepomuku – e-mail: info.ts@urad-nepomuk.cz, tel.: 606 064 933.
Přicházíte s jiným konkrétním nápadem, připomínkou, věcnou kritikou? Sdělte svůj podnět přímo městskému úřadu! E-mail: posta@urad-nepomuk.cz, tel.: 371 519 711. Děkuje Vám za Váš zájem o naše město!
Nebo použijte
Toto je staré diskusní fórum, bez možnosti přidávat příspěvky. Od 01.01.2018 najdete nové diskusní fórum na adrese http://diskuzni-forum.nepomuk.cz/.
Dodržuje Kodex diskutéra http://muj.idnes.cz/dukaty_info.asp?y=s ... kutera.htm. Porušení těchto zásad může mít za následek smazání příspěvku bez předchozího upozornění.
Přihlédněte, prosím, také k Desateru zásad etické a účinné diskuze http://www.agora-praha.cz/page-57/desat ... ne-diskuze.
Chcete upozornit na závadu na veřejném osvětlení, nepořádek na ulici, nedostatky v zimní údržbě atp.? Obraťte se rovnou na technické služby města Nepomuku – e-mail: info.ts@urad-nepomuk.cz, tel.: 606 064 933.
Přicházíte s jiným konkrétním nápadem, připomínkou, věcnou kritikou? Sdělte svůj podnět přímo městskému úřadu! E-mail: posta@urad-nepomuk.cz, tel.: 371 519 711. Děkuje Vám za Váš zájem o naše město!
Nebo použijte
-
Bohoušek
Re: Anketa
Tak pane místostarosto, jak je to tedy s pozemkama v těch Korýtkách ?
Děkuji za odpověd.
Děkuji za odpověd.
-
panchett
Bohoušku, v aktuálních Nepomuckých novinách píše starosta, že obytná zóna v Korýtkách se bude realizovat v příštím roce.
-
majda
Radní sami nevědí co a jak. Chtěli mít pokoj od proseb kamaráda Michka ale vědí, že na dvě zony současně nejsou prachy ani zájem. Kroupa už sonduje, jaké parcely lidé chtěj na daníčkach a za kolik. Prý jim je udělá na přání. Pokud byla v roce 2009 cena 450, je nehorázné chtít ted 750 za stejná místa. O 100% ceny parcel nevzrostly od té doby.
-
Vacík
Jsem jedním z vážných zájemců který se nebojí říci názor na věc a tudíž nejsem anonymním. Chci reagovat na polopravdy tu:
Ad 1) cenu parcel se nesnažim srazit. Chci parcelu za akceptovatelnou cenu a ne za 2x tolik oproti roku 2009 na stejnem místě.
Ad 2) Pana místostarostu jsem informoval jakou chci parcelu a za kolik. Dám vědět zda mi vyhoví.
Ad 3) město mělo spíš stavět na svých pozemkách a ne kupovat jiné což se prodraží. U ZŠ od Mifka, na drníčkach od faráře který ale odejde dřív než to prodal.
Ad 4) chci čtvercovou parcelu a bungalov, ne stavět typ domu stará vesnice
Ad 5) nové parcely jsou potřeba když jsou teď levný hypotéky ne za rok nebo dva až se vykoupí všechny pole s drátama od kamarádů.
Ad 6) Staré domy na prodej v Nepomuku žádné slušné nejsou, proto chci nový domek.
Ad 7) starosta píše že město plánuje uškoly. To neznamená že to bude.
Ad 8) 750 korun za metr je naNepomuk moc, uvažuju stavět jinde. Napřiklad Trojice za 450.
Ad 9) lavičky a chodníčky mezi pozemky nechci.
Ad 10) Dům u uliční čáry nechci.
Ad 11) Supermarket a benzínka mě štvou. Slyšel jsem o planech rozpalcelovat celé to velké pole na borku a vytvořit velkou čtvrť laciných řadovek pro cizince z východu. Nechci za domem 1000 utečenců.. To mi též štve.
Buďte rozumní.
Honza.
Ad 1) cenu parcel se nesnažim srazit. Chci parcelu za akceptovatelnou cenu a ne za 2x tolik oproti roku 2009 na stejnem místě.
Ad 2) Pana místostarostu jsem informoval jakou chci parcelu a za kolik. Dám vědět zda mi vyhoví.
Ad 3) město mělo spíš stavět na svých pozemkách a ne kupovat jiné což se prodraží. U ZŠ od Mifka, na drníčkach od faráře který ale odejde dřív než to prodal.
Ad 4) chci čtvercovou parcelu a bungalov, ne stavět typ domu stará vesnice
Ad 5) nové parcely jsou potřeba když jsou teď levný hypotéky ne za rok nebo dva až se vykoupí všechny pole s drátama od kamarádů.
Ad 6) Staré domy na prodej v Nepomuku žádné slušné nejsou, proto chci nový domek.
Ad 7) starosta píše že město plánuje uškoly. To neznamená že to bude.
Ad 8) 750 korun za metr je naNepomuk moc, uvažuju stavět jinde. Napřiklad Trojice za 450.
Ad 9) lavičky a chodníčky mezi pozemky nechci.
Ad 10) Dům u uliční čáry nechci.
Ad 11) Supermarket a benzínka mě štvou. Slyšel jsem o planech rozpalcelovat celé to velké pole na borku a vytvořit velkou čtvrť laciných řadovek pro cizince z východu. Nechci za domem 1000 utečenců.. To mi též štve.
Buďte rozumní.
Honza.
-
Návštěvník
Dobrý den
Mam otázku na p. Barocha. Když vám p. Michek říkal co máte na zasedání povídat ověřil jste si nějak ty informace? Nebo běžně neříkáte pravdu? Říkal jste že aby nebyli spekulace ohledně nějakého rychlého výdělku, že manžele Michkovi pozemky koupily v roce 2002 což je asi lež ne? Nebo na katastru mají chyby.
Je tam jasně napsáno - Založení řízení 15.07.2015 -Ukončení řízení 21.08.2015, prodávající Wolfová Jana .
viz: http://nahlizenidokn.cuzk.cz/ZobrazObje ... QdDBX_OyvJ
Mě z toho vychází jasná spekulace s pozemky, protože to kupoval už za Vaší vlády a bylo jasné že to odkoupíte.
Moc pěkně to tam pečete na hřišti. Jen tak dál.
Mam otázku na p. Barocha. Když vám p. Michek říkal co máte na zasedání povídat ověřil jste si nějak ty informace? Nebo běžně neříkáte pravdu? Říkal jste že aby nebyli spekulace ohledně nějakého rychlého výdělku, že manžele Michkovi pozemky koupily v roce 2002 což je asi lež ne? Nebo na katastru mají chyby.
Je tam jasně napsáno - Založení řízení 15.07.2015 -Ukončení řízení 21.08.2015, prodávající Wolfová Jana .
viz: http://nahlizenidokn.cuzk.cz/ZobrazObje ... QdDBX_OyvJ
Mě z toho vychází jasná spekulace s pozemky, protože to kupoval už za Vaší vlády a bylo jasné že to odkoupíte.
Moc pěkně to tam pečete na hřišti. Jen tak dál.
-
romana
No teda
Přitom vypadal tak slušně. No on pan zastupitel Novák nadarmo neříkal veřejně na minulém zastupitelstvu: Proč tak rychle? Hlavně vše rychle schválit, ať máte do svý kapsy úplatky. Provize je prý běžně 20% ceny, u pozemků by to mohlo tedy být 600 tisíc. 8 bylo pro, takže 75 tisíc pro každého. Pan Baroch přiběhl hlasovat těsně před, 2 hodiny předtím chyběl a bez něj by to neprošlo. Ale kdo ví, jak to je. Otázky zůstávají. Pokud tam ale zóna nebude a bude se znovu rozhazovat za louky faráře, přitom je jen 5 zájemců o stavění, je to jasné. Pokud se ukáže, že pan zastupitel Baroch úmyslně před hlasováním lhal, je to jasné.
-
provize
A pak se ty provize rozpočítají do parcel a pan Kroupa se ještě drze nechává slyšet, že 200.000 navíc pro zájemce o bydlení nehraje roli. Hnus.
-
komunisti
Znáte ten citát?
Komunisté kradli 40 let, dneska zastupitelé vždy jen 4 roky, proto musí krást 10x tolik.
Netvrdím, že je to náš případ, ještě by mě sťali Na lipáku.
Komunisté kradli 40 let, dneska zastupitelé vždy jen 4 roky, proto musí krást 10x tolik.
Netvrdím, že je to náš případ, ještě by mě sťali Na lipáku.
-
Dann
Kdyby mesto ridili lide s rozumem, a ne pilinama v hlave, zridili by 20-30 parcel Na danickach, ktere by stacily na 10 let, kdyz je ted zajemců jen 5, nekupovali by vubec louky od Michka, a za usetrene 3 miliony zlevnili parcely Na danickach, nebo staveli na vlastnim ve Dvorci. Podporovali by mlade rodiny, ne dedka kamarada z fotbalu, co to ma za par. Ted ma mesto drahou louku od Michka znehodnocenou stozarama za vic nez odhadni cenu, Danicka zatim vubec a cenu parcel se sitema navysi tak, ze na to nikdo mit nebude nebo nebude chtit mit. Michek si mne ruce a koupe se v sampanskem, a radni nevedi co dal. Penize na budovani siti na parcelach u skoly v pokladne nejsou, sotva vystaci Na danicka. Holt soudruzi, jako za komunistu. Jeste nam zacnou nabizet brojlery. Kroupa svym papalaskym pristupem rozhazovacneho milionarskeho synka zklamal, ma o hodnote penez zvracene predstavy. Svec neprekvapil, ten je rizen fotbalisty odjakziva. Baroch bude asi usvedcen ze lzi na zaznamu z jednani, to by mohlo byt trestnym cinnem? Provize na dovolene uz se sypou je cas vyrazit k mori. Na odpovedi prostemu lidu cas neni, asi az v zari, az nam budou chtit zas neco nabulikovat, treba ze tartanove hriste pro fotbalisty za 10 milionu je vyborna vec a postavime ji kvuli tomu i bez dotace. Slova se opet ujme pohadkar Baroch...